Memona's

VIPPELØFT

Vippeløft
Lengde, volum og løft / length, volume and lift
Dette er en av de mest skånsomme metodene brukt for å gi deg en naturlig og fin «bøy» på dine egne vipper. Fremfor å krølle vippene, så rettes de ut og løftes opp. Varighet er minimum 6 uker. På noen kunder kan det holde i opptil 10 uker, men det kommer helt an på tilstanden til kundens egne vipper.
Vippeløft: kr 790,-
Vippeløft med farge: kr 990,-
Vippeløft: kr 1390,-
inkl. farge vipper ,bryn og forming av bryn
Brow Lamination: kr 850,-
inkl. bryn styling & farging av bryn
Om du skal farge vippene eller ikke er helt opp til deg, men det anbefales særlig til de som har lyse naturlige vipper. Er du derimot allergisk mot fargen, så er det viktig at du sier ifra om dette!
 
Informasjon til deg før du tar vippeløft:
Vippeløft er som permanent på hår. Forskjellen er at permanentvæsken som brukes til vippeløft ikke inneholder skadelig kjemikaler. Om du er en av de som er allergisk mot hårpermanent, så anbefaler vi deg ikke til å ta vippeløft. Vi anbefaler heller ikke vippeløft til de som bruker øyemedisiner, hatt øyeoperasjoner eller er gravid. Vippeløftprodukter har en kjemisk løsning som inneholder sulfur og andre ingredienser. Disse virkestoffene kan forårsake reaksjoner hos de som er følsomme.
Vi kan dessverre ikke se hvilken vipper som tåler vippeløft. 1 ut av 100 personer kan vise følsomme/allergiske reaksjoner på vippeløft. Hvis en kunde har veldig tørre vipper så kan vi se at vipper krøller seg sammen uten riktig løft. For det beste resultat anbefaler vi til de som har tørre vipper eller mister vipper å bruke vippeserum 1 måned før vippeløft.
Vi på Memonas Beauty room bruker det beste kvalitet av vippeløftprodukter som er trygt for øyevippene.
JEG HAR VIPPELØFT ELLER PERMANENT VIPPEBØY, KAN JEG DA FÅ VIPPEEXTENSIONS?
Det anbefales ikke.
Det beste er å vente til 6 uker etter siste permanente vippebøy/vippeløft.