Memona's

VIPPEEXTENSIONS

VIPPEEXTENSIONS
Hva er klassisk vippeextensions?
Ved klassiske vippeextensions legges det 1 extensions på 1 naturlig vipp. Det vil si at antallet vippeextensions du får på er likt antallet vipper du selv har.
Det finnes mange ulike teknikker som kan gi deg mer fylde dersom du ikke har så veldig mange egne vipper, men vi anbefaler at du får hybrid eller volum dersom du ønsker mer fylde enn klassiske vippeextensions gir deg.
Det brukes ulike lengder, tykkelser og buer på vippeextensions, så ingen sett er like.
Vi sørger for at det legges korrekt lengde og tykkelse i forhold til hva dine egne vipper tåler.
Hva er volumvipper / 3D/ Russisk volum?
Volumvipper, 3D, russisk volum, volum vippeextensions… alle disse navnene beskriver nøyaktig den samme behandlingen.
Volumvipper er kort fortalt 2-10 vippeextensions som håndlages til en vifte og som settes på 1 naturlig vipp. Det brukes 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07 og 0.10 mm tykke vippeextensions til denne behandlingen og disse vippeextensions er supertynne og lette, slik at dine egne vipper ikke skades.
Det er en lang og vanskelig læringsprosess med å mestre denne teknikken. Viftene kan IKKE lages på forhånd da dette vil resultere i bruk av altfor mye lim og veldig dårlig holdbarhet. Det viktigste med viftene er at de skal håndlages når du som kunde ligger på benken og deretter skal de «smeltes/limes» rundt din egen vipp, som resulterer i den aller beste holdbarhet.
Hva er Hybrid / Cat-Look vippeextensions?
vippeextensions er en blanding av klassiske vippeextensions og volumvipper. Det lages en ramme med klassiske vippeextensions først, i ca 45-60 min, for så å fylle på resten av de naturlige vippene med volumvipper. Du får ca 50% klassiske vipper og 50 % volumvipper.
Hybrid er perfekt for de som ønsker å teste ut volumvipper, men som vil se hvordan det ser ut og føles, før man går videre til 100% volum. Passer også til de som synes at klassiske vippeextensions ikke gir nok fylde.
Gjør det vondt å få vippeextensions?
Nei, absolutt ikke.
Du vil ikke kjenne noe som helst. Du ligger på en behagelig behandlingsbenk med støttende puter for nakke og rygg og med et varmt og godt pledd over deg. Behandlingen er faktisk så behagelig at de aller fleste sovner.
Hvor lang tid tar vippeextensions fullt sett?
Vippeextensions:
Nytt sett klassisk: ca 1.5-2 timer
Nytt sett hybrid: ca 2-2.5 timer
Nytt sett volum: ca 2.5-3 timer
Påfyll/refill: ca 1-2 timer, avhengig av hvor lang tid det er siden sist du fikk satt på vipper og hvor fint du har behandlet de.
Kan vippeextensions skade mine egne vipper?
Både ja og nei!
Dersom du går til en vippetekniker som vet hva hun/han holder på med så vil vippene dine aldri bli skadet og du vil aldri trenge pause fra vippeextensions, men dersom du går til en som ikke vet hva hun/han holder på med, så kan det bli permanente skader. Kjenner du ubehag, så ta umiddelbart kontakt med vippeteknikeren/salongen du har vært hos! Vippeextensions skal ikke gjøre vondt! Det kan en sjelden gang skje at en vipp snur seg 360 grader og du vil da kunne kjenne litt lugging, men la den være eller kontakt vippeteknikeren/salongen du har vært hos og de vil fjerne den.
Akkurat som håret på hodet så mister vi også vipper daglig, ca 3-5 vipper per øye, per dag. Vi får stadig nye vipper som vokser ut og det er disse du må fylle på etter ca 2-3 uker for å kunne ha vipper som ser fyldige og flotte ut måned etter måned.
Er det ubehagelig å ha på vippeextensions?
Nei.
Dersom du opplever ubehag, så ta kontakt med vippeteknikeren/salongen du har vært hos, slik at du får kommet inn på en time og får sjekket hva som er galt. Her hos Memonas beauty room er en slik time gratis for kunder som har fått vippeextensions her.
Stickies (fagspråk for sammenlimte vipper hvor en eller flere naturhår er limt sammen med extension). Dette kan skape infeksjoner, betennelser, ubehag og irritasjon, midlertidig hårtap og permanent hårtap. Typiske tegn på stickies er at vippene vrir seg, henger, irriterer, stikker og lugger. Opplever du dette vil vi anbefale å få vippene dine fjernet umiddelbart for å hindre ytteligere skade. Er du usikker, så spør oss om råd. Vi ser en økning i kunder fra andre salonger og «hjemmefiksere» som opplever ubehageligheter med sine vippeextension.
Har du vært hos en annen salong og ønsker at vi skal undersøke vippene dine, så koster dette kun 150,- kr. Hvis arbeidet er så ille at vi må fjerne vippene du har fått satt på, så betaler du kun 100,- kr ekstra.
IKKE prøv å fjerne vippe extensions selv, dette kan gi permanente skader på dine egne vipper.
 
ALLERGISK REAKSJON?! – Alle kan ha eller utvikle allergi over tid. Noen er mer eksponerte enn andre, for eks. om du har mye allergier fra før har du større sjans for å reagere. Noen kan reagere på tape\pads, andre på vask\primer og noen på limet. Innhold i ALLE vippelim er cyanoacrylate, selve bindingsmiddelet er det de aller fleste evnt. reagerer på. Har du reagert en gang, vil du alltid reagere! Noen kan også reagere på stoffet carbon black som er selve sorte fargen på limet. Derfor vil vi også ha informasjon ift. dine allergier på forhånd, og er du usikker, så tar vi en test.
Hormonelle endringer som for eksempel start/stopp av p-piller/andre medisiner, graviditet, amming og overgangsalderen kan påvirke holdbarheten på vippeextentionsene.
Hvor lang tid tar vippeextensions fullt sett?
Vippeextensions:
Nytt sett klassisk: ca 1.5-2 timer
Nytt sett hybrid: ca 2-2.5 timer
Nytt sett volum: ca 2.5-3 timer
Påfyll/refill: ca 1-2 timer, avhengig av hvor lang tid det er siden sist du fikk satt på vipper og hvor fint du har behandlet de.
 
Kan jeg bruke vippetang når jeg har vippeextensions?
Nei.
Bruk av denne vil ødelegge vippeextensions og også dine naturlige vipper.
Hvordan kan jeg rense / vaske vippeextensions?
Rengjør vippene dine hver kveld (eller minimum annenhver kveld).
Bruk en rens som du får kjøpt hos din salong. Disse er spesiallaget for vippeextensions.
Vippene dine varer faktisk lengre om du vasker og pleier dem godt. Vipper som ikke vaskes blokkeres av hudens egne oljer, talg, fett, døde hudceller, evnt. Makeup og bakterier. Dette kan skape en rekke irritasjoner.
Samt limet for vippeextension liker ikke «fett» og skitne vipper, og vil derfor feste dårlig. Du får kjøpt spesial designede vippeshampoo\rens med børste blandt annet hos oss for daglig pleie av dine vippeextension. Denne er en skum som påføres lett og vaskes av med vann. Denne forebygger: lus, fett, smuss, og bakterier. Det beste av alt er at den også kan brukes som cleanser/rens til hele ansiktet og ikke bare øynene. Tørker ikke ut huden.
Ikke bruk en sminkefjerner som inneholder olje.
Før du kommer for å fylle på vippe extension, rens vipper dine med vippe shampoo. Det er veldig viktig for å bli kvitte fett , støv og bakterier. Hvis kunden kommer med vipper som ikke er vasket, så vaske vi og tørke dem før behandling. Dette tar ca 15-20 min, og disse 15-20 min vi kan heller bruke til å fylle på vippene. Kunden sparer tid og penger ved å vaske vippene hjemme.
Kan jeg bruke mascara på vippeextensions?
Ja og nei! Du må kjøpe en maskara hos din vippetekniker/salong som er laget spesielt for bruk på vippeextensions.
Får du hybrid- eller volumvipper, så kan du overhodet ikke bruke maskara. Gjør du dette så ødelegger du vippeextensions og de må fjernes.
Vanlige maskaraer inneholder produkter som vil løse opp limen og vippeextensions vil falle av. Din vippetekniker vil alltid kunne se om du har brukt vanlig maskara på vippeextensions eller ikke, for du vil ikke klare å vaske den av.
VIPPEEXTENSIONS
🌟Klassisk vippe extension, fullt sett kr.1800,-
Etterfyll Klassisk vipper:
(30 min) kr.490,-
(60 min) kr.750,-
(90 min) kr.900,-
🌟Full sett volum vipper: kr 2100,-
Etterfyll volum vipper:
(30 min) kr.690,-
(60 min) kr.850,-
(90 min) kr.1200,-
🌟Fullt sett Hybrid vipper/ Cat Look
kr 1950,-
“Cat Look” eller Hybrid vipper er blanding av klassisk og volum vipper.
Etterfyll Hybrid/ Cat Look vipper:
(30 min) kr.650,-
(60 min) kr.790,-
(90 min) kr.990,-