Memona's

THREADING

Memona’s beauty room tilbyr enda en unik behandling, “threading”.
En metode som blir brukt for fjerning av hår fra roten. Metoden er nok så gammel, men likevel brukes den i mange land, den dag i dag. Denne metoden blir stadig mer populær i Vesten, for fjerning av hår, primært på ansiktet.
Håret fjernes ved hjelp av 100% bomullstråd, som blir surret rundt hårroten og plukket i motsatt retning av dets vekst. Dette kan høres ut som en smertefull prosess, men våre kunder mener metoden gir mindre smerte, er smidig og gir et bedre resultat enn voksing. Teknikken resulterer i rene linjer, og når det gjelder forming av øyebryn, en utmerket form. Dette er den mest effektive metoden for fjerning av hår i ansiktet for alle, spesielt for personer med sensitiv hud. I motsetning til voksing, fører ikke threading til hovenhet, rødme og pigmentflekker. Vi anbefaler threading sterkt for ansiktshud, da den er for tynn for voksbehandling, som igjen kan føre til rynker.
Ved voksing må man vente til håret vokser ut igjen på ansiktet, før disse kan fjernes igjen. Små hår som stikker ut på ansiktet, ser lite attraktivt ut. Men ved hjelp av threading fjernes selv de minste hår. Metoden etterlater i tillegg en ren og smidig hud!
Det er en utrolig god måte og forme bryn på. Sist men ikke minst, det går svært hurtig.

Forming av bryn: kr 390,- (student/Honnør kr 290,-) Overlepp: kr 200,-
Hake: 200,-
Ansikt inkl bryn: kr 690,-
Ansikt untatt bryn: kr 490,- Nesehår: kr 200,-
Kinn: kr 200,-
Pakkepriser:
Overleppe & bryn: kr 480,-
Overleppe, hake: kr 390,-
Bryn, overleppe, hake: kr 450-
Overleppe, nesehår: kr 350,-
Overleppe, hake, nesehår: kr 490,-
Threading hele ansikt inkl. bryn, rens og cooling maske: kr 990,-