Memona's

Spørsmål & Svar

 
Hva må jeg som kunde tenke på før, under og etter behandling med vippeextensions?
Før behandling:
Du må komme til timen uten øyesminke og linser (også uten foundation/pudder under øynene og på øyelokket).
Ikke drikk kaffe/koffeinholdig drikke rett før timen da dette vil gjøre øynene dine svært urolig og det kan gå utover resultatet.
Under behandling:
Når behandlingen er i gang, så er det viktig at du snakker minst mulig og at du holder øynene dine lukket. Snakking/bevegelser i ansiktet gjør at øyepadsene som dekker de nedre vippene flytter på seg, som fører til irriterte øyne som blir røde. Det er ikke farlig, men vi vil unngå irriterte og røde øyne så godt som mulig.
Noen få setninger innimellom er selvfølgelig helt greit, men vi kan dessverre ikke ha noe lengre samtale. Du bør ikke ha tyggegummi i munnen, da tygging får hele ansiktet ditt til å bevege seg.
Etter behandling er det ekstremt viktig at du følger punktene under.
De 12 første timene etter du forlater salongen er de mest kritiske timene, hvor du som kunde selv påvirker hvor lenge vippe extensions skal vare:
1. Hold deg unna alle produkter som inneholder mye olje
2. Ikke plukk og dra i vippene / ikke gni øynene
Denne type friksjon og behandling av øynene dine vil få vippeextensions til å løsne og falle av. Ta minst mulig på vippene. Dersom du klarer det, så sov på ryggen om natten. Eventuelt kjøp silkeputetrekk som vil gi mindre friksjon og som også er veldig bra for hud og hår.
3. Husk å rengjøre øynene daglig med rens som du kjøper hos din vippetekniker
Renser du ikke vippene dine daglig (helst hver kveld), så vil du miste alle vippeextensions etter kort tid og i verste fall risikerer du øyesykdommer/øyeineksjoner som følge av dårlig hygiene.
Har du oljete hud, så kan du rense vippene både morgen og kveld. Naturlig olje fra huden vår forårsaker dårlig holdbarhet, dersom vi ikke er flinke med å rense vippene hver dag.
Trener du? Da er det svært viktig at du renser vippene godt etter hver trening, slik at du fjerner alt som svetten har dratt med seg ut av huden din og som har lagt seg i vippene dine.
4. Ikke bruk maskara og flytende eyeliner som ikke er kjøpt hos din vippetekniker
Vi (og de aller fleste profesjonelle salonger) selger maskara , flytende eyeliner og øyemakeupfjerner som er tilpasset vippeextensions.
De fleste øyemakeupfjerner, maskaraer og flytende eyelinere man får kjøpt i vanlige butikker har ingredienser som vil få vippeextensions til å løsne og falle av.
Børst vippene hver dag, spesielt om morgenen. Dette vil bidra til å holde dem vakkert til alle tider, og bidrar til å holde dem pent separert.
Børst vippene med vippebørsten- Støtt undersiden av vippene mens du grer gjennom.
Vær nøye med å komme hver 2-3 uke slik at din vippestylist kan holde det vedlike.