Memona's

MICRONEEDLING

Microneedling, også kalt kollagen induksjonsbehandling og dermarolling, er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell Microneedle er en meget effektiv behandling for anti-age og for å redusere arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner og til generelt å forbedre hudtone og textur.

HVORDAN FUNGERER PROFESJONELL MICRONEEDLING?

Våre microneedling-produkter anvender opp til 540 meget fine nåler for å stimulere kollagen / elastin produksjonen. Hudens celler provoseres til å produsere collagen ved å simulere en “skade”. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater. Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1.000 ganger med microneedling.

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

Behandling av f.eks et helt ansikt tar ca 30 minutter.Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to. Huden vil kjennes litt sår og stram samme dag og kan kjennes litt ruglete mens den leges. Hevelse er sjeldent og behandlingen vil ikke gå ut over påsientens daglige gjøremål. Huden kan bli noe tørr i noen uker etter behandlingen.Resultatet vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil pga den kraftige collagenproduksjonen øke i tykkelse og elastitet, samt redusere fine linjer og rynker. Det vil være nødvendig med 1-3 behandlinger for å oppnå et godt resultat. Ved behov for mer enn 1 behandling må man vente i 6 uker mellom behandlingene. Avhengig av hudtilstand anbefales oppfølgingsbehandling hvert år hvert år.

PRIS:

1 behandling hele ansikt, kr 2390,- Inkluderer konsultasjon, dyprens og etterbehandlingsmaske for hele ansikt. 1 time30 min.
3 behandlinger hele ansikt kr 5700,- (normalpris 7170,-)
6 behandlinger hele ansikt kr 11600,- og en GRATIS behandling med Academie høytec behandling, verdi kr 1490,- (normalpris 15830,-)
 
1 behandling på ansiktsdel, kr 1000,-
3 behandlinger på ansiktsdel, kr 2500,-
6 behandlinger på ansiktsdel, kr 4500,-
Tillegg for decolletè, kr 590,-