Memona's

MICROBLADING

Microblading
DEN NYESTE TEKNIKKEN INNEN PERMANENT MAKEUP ER MICROBLADING AV BRYN.
Dette er for deg som ønsker tydeligere bryn samtidig som de ikke skal være for “skarpe”. Microblading korrigerer og justerer brynene slik du vil ha det.
Microblading er en semi-permanent make-up, der manuell teknikk med tynn penn påfører og konstruerer naturlig utseende hårstrå.
Huden pigmenteres med en nålebladmodul kun i øvre hudlag og med en naturlig tilpasset farge for hver enkelt kunde. Vi tegner alltid nøye opp og kommer til enighet med hver kunde om hva som er optimalt. Metoden med microbalding av bryn definerer brynenes fylde, form og struktur som om bryn ene visuelt var dine egne. Resultatet blir naturlig, kledelig og perfekt tilpasset din ansiktsform.
Forventet varighet er ca et år,(12-18 mnd ) da pigmentene etter hvert naturlig kommer opp til overflaten og forsvinner med døde hudceller. Dine naturlige bryn står selvfølgelig tilbake.
Microbladingen kan da gjentaes.
Vi kan gjerne sette deg opp til en kostnadsfri konsultasjon om du ønsker veiledning/vurdering for microblading av øyebryn. Vi fyller også inn “hull” etter feks, piercing ved manglende hårvekst.
Ta kontakt for uforpliktende vurdering.
Beregnet behandlingstid for fulle bryn er 1,5-2 time