Memona's

MANIKYR

Manikyr er en skjønnhetsbehandling for hendene dine.

Express manikyr: kr 590,-

Her steller vi hendene ved å file neglene, stell av neglebånd og neglelakk.

Klassisk spa manikyr uten neglelakk kr 650,- Med neglelakk: kr.850,-

Spa Manikyr inkl håndbad, stell av negler og neglebånd, varmende og nærende maske, skrubb og hånd og arm massasje. Vi avslutter med en pleiende håndkrem og neglebåndolje. Perfekt for tørre hender og tørre neglebånd.

Parafin manikyr: kr 950,-

Fantastisk behandling for alle, men spesielt egnet for kalde å såre hender, tørr irritert hud, smerte og stivhet i fingre og ledd. I denne behandlingen får du parafin håndbad – i tillegg til spa manikyr . Parafin håndbad gir næring og silkemyk hud. Hendene dyppes i et tykt lag med parafinvoks for å øke blodgjennomstrømmningen. Den metter huden med fuktighet. Inkluderer ikke neglelakk.

Klassisk Spa Manikyr med shellac: kr. 1290,-

Dine hender er ditt “visittkort!”

Shellac:

Shellac er en unik teknologi og en profesjonell salong tjeneste. Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gelè. Den sitter feilfritt i 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater.
Shellac fjernes på bare 10 -15 minutter i salongen. Dette gjøres ved å pakke inn neglen i en medfølgende Shellac Remover Wraps, altså ingen soaking eller bruk av fil eller drill. Ingen skade på den naturlige neglen.
Shellac med ensfarget lakk på hender kr. 690-
Shellac med fransk lakkering på hender kr.890,-
Shellac på tær med ensfarget lakk kr.790,-
Shellac på tær med fransk
lakkering kr.990,-
Fjerning av Shellac kr 270,-
Fjerning av Shellac før ny behandling kr.200,-
Parafin håndbad: kr 490,- (30 min)