Memona's

KROPPSBEHANDLINGER

Unn deg litt luksus i hverdagen!

KROPPSPEELING: kr 850,

Denne rensende, sirkulasjonsøkende og fuktighetsgivende behandling inkluderer en grundig eksfoliering av hele kroppen med salt skrubb som fjerner effektivt døde hudceller, etterfulgt av en varm dusj og mykgjørende massasje med Vitamin E fuktighetskrem / olje.Huden etterlates frisk og silkemyk.

LYMFEDRENASJE DETOX BEHANDLING: kr 1290,- (90 min) kur på 3 x kr 3300,-

Bedre energi, vekttap, bedre søvnkvalitet, blodsirkulasjon, og fastere hud!
Lymfesystemet er kroppens dreneringssystem. Overflødig væske og stoffer i vevene fanges opp av et tett nettverk av lymfeårer. Lymfesystemet supplerer blodsirkulasjonen, og sørger for at overflødig væske ikke hoper seg opp, fanger opp større partikler som ikke kommer seg tilbake til blodet og spiller en sentral rolle i infeksjonsforsvaret.
Noen av tegnene på nedsatt lymesirkulasjon kan være tretthet, lav energi, nedstemthet, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer, lett for å fryse, hodepine, ømhet i armer og bein, hevelser/ødem, overvekt og redusert immunforsvar.
Redusert lymfesirkulasjon kan også føre til hudproblemer som poser under øynene, akne og følelse av å bli oppblåst.
Lymfedrenasje Detox behandling består av stimulerende og avgiftende helkroppsmassasje etterfulgt av lymfedrenasje med vakuum maskin.

DYPRENS AV RYGG: kr 1290,-

Effektiv dyprens av rygg med utklemming passer for alle som har tilstoppede porer, sorte prikker og kviser på rygg og nakke.
Bekjemper og forbedrer ru hud, akne og arr og reduserer betent akne.
Inneholder: rens, peeling, damp, fjerning av sorte prikker, medisinsk maske under infrarød lampe og lett massasje med fuktighetskrem.

THE ABSOLUTE TREATMENT! ca.2 timer: kr 1790,-

Deilig velværebehandling består av en grundig hudanalyse og ansiktspleie tilpasser til deg og huden din, etterfulgt av en avslappende 45 min terapeutisk rygg og nakkemassasje med varmeoljer.

Memonas Spa Relax: kr 1950,- (1 time 45min)

Den ultimate velværebehandling for hele kroppen. Inkluderer armonatisk kroppsskrubb, varmeinnpakning med rensende mineral maske på hele kroppen og avstressende rygg og nakkemassasje.

Memonas Spa Beauty: kr 2400,- (ca 2-2 1/2timer)

En behagelig og meget avslappende behandling for deg som ønsker å unne kroppen og sjelen en deilig stund. En god velværebehandling gir deg et kjærkomment pusterom fra en travel hverdag.
Memona’s Spa Beauty er en pleiende og avstressende kroppsbehandling med mini hudpleie. Behandlingen starter med en mineral peeling av hele kroppen. Avslappende ryggmassasje, varme-innpakning, med leiremaske over hele kroppen. Rens av ansiktet, og en fuktighetsgivende mineralmaske.
Avsluttes med en deilig ansikt og hodebunnsmassasje.