GREEN PEEL

GREEN PEEL®
THE POWER OF NATURE
Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.
GREEN PEEL
3 unike behandlinger individuelt tilpasset din hud!
.Bekjemper tidlig aldring
.Opprettholder spensten i huden
og strammer opp evt slapp hud
.Styrker og heler uren hud og akne.
.Reduserer pigmenter, solskadet hud, porer og ujevn hudtone.
Øker gløden i grå og gusten hud
Alle Green Peel behandlinger gir en vakker glød og den unike karakteristiske “gnistringen” som minner en på at de gode prosessene er i gang i dagesvis!
1. Green Peel Fresh Up:
Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt ” Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter den i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud
Party Peel / Fresh Up 60 min kr.1450,-
Ved dyprens kommer kr 200 i tillegg.
2. Green Peel Energi:
Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up behandlinger imellom.
Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.
Behandlingen tar 75 min (kr1700,-)
Ved dyprens kommer kr.200 i tillegg
3. Green Peel Classic:
Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Denne bidrar til å stramme vevet, forbedrer og bekjemper ujevn og ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling. ( Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte produkter fra Dr. med. Christine Schrammek. Resultatet er total hudfornyelse!
Pris: kr 2800,- INKLUDERT EN OBLIGATORISK OPPFØLGINGSTIME (Ansiktspleie 60 min.)
Etter en Green Peel behandling er huden i en restitusjonsfase. Huden er da ekstra sensitiv og det er viktig at riktige produkter påføres huden. For å få økt effekt og unngå uønskede reaksjoner har Dr. med. Christine Shrammek spesielt tilpassede hjemmeprodukter med kraftig beroligende, balanserende og næringsrike ingredienser.