Memona's

FOTPLEIE

FOTPLEIE

Klassisk fotbehandling: kr.850,- ( Honnør rabatt 10%) + neglelakk kr.150,- inkl base og top coat.

Mye hard hud på hælene? Eller neglebånd som vokser utover tåneglene? Etter et deilig varmt fotbad med urter,fjerner vi hardhud, klipper og filer neglene,fjerner overflødig neglebånd og renser godt opp rundt og under neglene. Vi tilbyr også avslappende fotmassasje. Ikke inkludert lakk.
Friske føtter gir bevegelses frihet og bedre helse.

Parafin fotbehandling: kr.1100,- (90 min) /+ one step géle lakk kr.150,-

Har du kalde føtter og/eller vonde hovne legger? Sprukket hud og hæler eller trette føtter?
Da kan du få en fantastisk fotbehandling med varm parafinmaske etterfulgt av en deilig fot og legg massasje …i tilleg til klassisk fotbehandling. Ikke inkludert neglelakk.

Klassisk Fotpleie med Shellac: kr.1250,- (90min) Shellac på tær (60 min) kr.790,-

Nå kan du si farvel til riper, tørketid, avskalling og matte overflater ved å benytte Shellac. Shellac påføres som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i UV-lys så det er ingen tørketid. Hvis du velger kun shellac på tær uten fotpleie steller vi kun negler (klipp og fil av negler, stell av neglebånd)

Fjerning av shellac kr.270,- Fjerning av shellac før ny behandling hos oss kr.200,- Ekspress pedikyr: kr.590,- (30 min)

Klipp og stell av negler og neglebånd, neglelakk,avsluttes med fotkrem.

Ekspress parafin fotbad: kr.490,-

Varm parafinvoks benyttes for å mykgjøre tørr og sprukken hud. En veldig effektiv behandling for eksem og psoriasis. Gir fuktighet, øker blodsirkulasjonen, og lindrer smerte, betennelse og stivhet ved leddgikt.

Spa pedikyr kr.990,- / + kr.150 neglelakk

La trøtte, hovne ben få et avslappende og velgjørende spa fotbad med eteriske oljer! En luksusbehandling for dine føtter. Inkluderer fotbad, fjerning av hard hud og klipp og rens av negler, i tillegg får du også fotskrubb ,deilig varm fotmaske og fotmassasje. Ikke inkludert neglelakk.

Deluxe Spa fotbehandling kr 1390,- (90 min)

Unn deg en luksus spa pedikyr inkl. fotbad med urter, fjerning av hard hud, klipping og stell av negler og neglebånd, skrubbing, nærende fotmaske, géle lakk, og deilig fot- og leggmassasje med varme lys. Dette er en luksusgave som faller 100% i smak! Passer også til menn, da isteden for géle lakk vi ordner hodebunnsmassasje.