Ansiktsbehandling

Vakker hud er velpleiet hud! Unn deg en fantastisk behandling som blir skreddersydd spesielt til din hud type.Resultatene vises øyeblikkelig!

EKSPRESS ANSIKTSBEHANDLING / DYPRENS: kr. 790,- (30 min)

Dette er kortere hudpleiebehandling for deg som er på farten. Behandlingen består av rens og tilpasset peeling og avsluttes med tilpassede produkter som serum, øyekrem, krem, spf/bb cream.

Klassisk Ansiktsbehandling : kr.1190,- ( 75 min)

Vår klassiske ansiktsbehandling inkluderer rens, eksfoliering, utklemming, massasje av ansikt og dekolletasje, maske og påføring av serum, krem,øyeprodukt og lett sminke. Vi anbefaler denne behandlingen til alle, uansett hudtype, og spesielt for deg som ikke har gått på ansiktsbehandling tidligere. Produktene vi bruker blir tilpasset dine ønsker og behov. Huden blir både dyprenset og pleiet, samtidig som du får en deilig stund.

Gentelmen´s Ansiktsbehandling - Hudpleie for menn kr.850,- (60min)

Den perfekte herrebehandlingen, hvor vi tilpasser mannens hud og skjegg. En dyprensende og glødgivende behandling som renser, korrigerer og klargjør – utklemming, og maske med massasje av skulder-og nakke.
Alle menn bør bruke gode hudpleieprodukter tilpasset deres behov. Barbering ,tørr luft og andre faktorer skader hudens balans og fremskynder hudaldring. Menn har høyere talgproduktion og grovare hud enn kvinner og får lettere sorte prikker og urenheter.
Vi skreddersyr hudbehandlingen til deg og ditt behov.

FRUKTSYRE BEHANDLING: kr 1490,- (Kur på 3 behandlinger kr.3900,-)

Peeling som vi tilby jobber kun på overflaten og påvirker kun overhuden (epidermis), som er det helt ytterste laget av huden. Behandlingen vil ha en god effekt mot hudproblemer som ligger i overhuden. Her kan vi navne for eksempel akne (kviser), solskadet hud (aktiniske keratoser), ujevn pigmentering og rynker. Overfladisk kjemisk peeling er en av de beste måtene å få en friskere og yngre hud. Til behandlingen bruker vi 10% eller 15% AHA. Syren i denne konsentrasjon anses å være meget trygg, og kan kobmineres med andre kosmetiske prosedyrer.

KRYSTALLSLIPING:

I denne behandlingen slipes det ytterste hud laget av og ny og frisk hud dannes.
Denne behandlingen kan være en god erstatning for fruktsyrebehandlinger, for de som ikke tåler fruktsyre.
De døde hudcellene fjernes mekanisk og reduserer tykkelsen på overhuden. Prosessen tillater en kontrollert eksfoliering og lar en mykere og friske hud komme frem. Ujevnheter vil dermed motvirkes og fjernes.
Vakuum prosessen i behandlingen stimulerer sirkulasjonen i ansiktet, både lymfesystem og blodsirkulasjon. Økningen i blodtilførselen stimulerer cellefornyelsen og en klarere og friskere hud vil fremkomme.
Kan være med på å bekjempe tette porer, kviser og store porer. Ønsker man reduksjon av store porer, bør man ta en kur på 6-8 ganger for å oppnå resultat.
25 min, kr 852,-
Ansiktsbehandling inkl. dyp rens, damp, fjerning av sorte prikker, krystallsliping, maske, massasje av ansikt, nakke, skuldre, armer, fuktighetsgivende serum, krem og lett sminke.
90 min. kr.1790,-

INDISK ANSIKTSBEHANDLING: kr 1190,- (75 min)

Indisk hudpleie er en komplett dyprensende, beroligende og revitaliserende hudpleie tilpasset til konstant “sulten” hud som føles stram med tendens til rødhet, flassende
og grå, med tiltagende grovhet og ruhet, og med en stikkende eller andre ubehagelige følelser av diskomfort. Etter behandlingen,
huden din puster igjen og ansiktet gløder med fornyet glans.

Babor Crash behandling kr.1690,-

Et “kick” for din hud!
Dette er en populær og effektiv behandling som tilfører huden rikelig med fuktighet, glød og vitalitet. Den glatter ut, beroliger og strammer opp ved at eksklusive ampulleserum sluses inn i en og samme behandling. Huden”crashes” med ampulleserum for å gjenoppbygge tapt fuktighet og forebygger tørrhet.

AYURVEDIASK LUKSUS 90 min kr.1690,-

Tilpasset den enkeltes hudtype. Spesielt for kvinner som har problemer med hårvekst i ansiktet. Denne behandling inkl. hårfjerning i hele ansiktet, forming av bryn med threading og en tradisjonell indisk teknikk. Nå kan alle kvinner vise seg stolt frem etter denne vidunderlige ansiktbehandlingen.
Egneskaper:
-Gir frisk vitalitet til cellene. Rengjører uten å forstyrre fuktighetsbalansen og elasiteten i huden.
-Øker blodsirkulasjonen og gir fuktighet og energi.
-Stimulerer og reparerer epidermis.
-Gir trøtt og devitalisert hud gløden tilbake

MEDISINSK HøYTEC BEHANDLING MED ELEKTRISK APPARAT:

Børsteapparat / Galvaniskapparat / High Frequency:

kr 1590,- (Kur på 3 behandlinger kr.4000,-)
Passer alle hudtyper som har begynt å få rynker, samt trøtt, livløs og stresset hud.
Anti-Aldring behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av galvaniskapparat.

ENZYM-PEEL BEHANDLING:

Babor enzym-peel behandling med infrarød lampe fjerner døde hudceller og sorte prikker, den gir huden fantastisk fin glød. Huden blir friskere og man får bedre fuktighetsbalanse.
kr.1190,-
Kur på 4 behandlinger kr.3400,-

ACADAROM BEHANDLING: kr 1590,- (75 min)

Koble av i en ellers travel hverdag. Unn deg en deilig og beroligende ansiktsbehandling Inkl. Rens, peeling, utklemming, maske og deilig massasje av ansikt, rygg, nakke, skuldre og armer med varme oljer.
Acadarom behandling er den perfekte gave til den som har alt og tilpasset din huds behov.
Etter behandlingen vil huden kjennes myk og smidig.

Academié Expert Peel behandlinger

Kr.1690,- kur på 4 behandlinger kr.5160,-( kr.1290,- per behandling)
Academié Dermact expert peel behandlinger er kommet med enda mer aktiv og effektive ingredienser og ny formula. Du får ny hud og cellefornyelse uten at huden flasser. Velkommen til Memonas beauty room for å nyte en fantastisk behandling som er skreddersydd til din hud, behov og type.

✨YOUTH-PEEL 50% ✨

Youth Peel 50% passer aller best til moden hud.
Youth-Peel behandling gir huden din en dyp, men skånsom eksfoliering. Kombinasjonen av aktive ingredienser, fruktsyrekomplekser og originalt eplevann forbedrer huden og gir umiddelbar fuktighet. Gir glød, løfter og reduserer linjer.

✨UNI-PEEL 60%✨

Uni-peel passer til misfarget, livløs, gusten og pigmentert hud.
Få en jevn hudtone og glød med vår Uni-Peel behandling! Fjerner døde hudceller, reduserer mørke flekker og virker poresammentrekkende.

✨SEBU-PEEL 35% ✨

Sebu- peel passer til betent akne hud, grove store porer og uren hud.
Gi din hud en makeover med vår sebum-regulerende behandling! Fornyer cellene, renser og mykgjør huden.